Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor! Galatasaray'dan Beşiktaş'a yüzyılın transfer çalımı...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor! Galatasaray'dan Beşiktaş'a yüzyılın transfer çalımı...

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti. Aslan, ezeli rakibinin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Dün akşam Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İngiliz devi Manchester United ile 3-3 berabere kalarak gruptan çıkma şansını sürdüren Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Devler Ligi'nde gruptan çıkmayı amaçlayan sarı-kırmızılı takım, gözünü ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti.

Manchester United ile 3-3 berabere kalarak Devler Ligi'nde gruptan çıkma şansını son maça bırakan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 11 Ocak'ta başlayacak olan transfer dönemi öncesinde takviye çalışmalarına başladı.

Savunma hattını güçlendirmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı takım, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Yaz transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan İspanyol savunma oyuncusu Angelino'nun performansından memnun olmayan sarı-kırmızılı ekip, kış transfer sezonunun açılmasıyla İspanyol savunma oyuncusuyla yolarını ayırmayı planlıyor.

Yıldız savunma oyuncusu ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı takım, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sosyal medya platformu Vole'nin Youtube kanalında yayınlanan 'Avrupa Yolu' adlı programda Galatasaray- Manchester United karşılaşmasını değerlendiren Serdar Ali Çeliker, Rıdvan Yılmaz'ın Galatasaray'a transfer olabileceğini ileri sürdü.

"ÇOK ŞEYİ ÇÖZER"

Çeliker, başarılı savunma oyuncusu hakkında "Çok şeyi çözer" değerlendirmesinde bulundu. Çeliker, Rıdvan Yılmaz'ın Galatasaray'daki sol bek sorununu kökünden çözeceğini öne sürdü. Çeliker'in bu açıklamaları sonrasında söz alan Uğur Karakullukçu ise 'Rıdvan Yılmaz'ı çok isterim. Kazımcan'ın çok önünde." dedi.

Rıdvan Yılmaz Şampiyonlar Ligi macerasıyla futbol tarihinde bir ilk oldu | Goal.com Türkçe

22 yaşındaki sol bek, geçen yıl yaz transfer döneminde 4 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak İskoç ekibi Glasgow Rangers ile sözleşme imzalamıştı.

Genç yıldız bu sezon İskoç ekibinde 8 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 4,5 milyon euro olduğu öğrenildi.

Milli yıldızın Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN