Beşiktaş’ta Gedson seferberliği

Beşiktaş’ta Gedson seferberliği

Beşiktaş’ta Benfica’dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Gedson Fernandes’in talipleri artıyor. Portekiz ekibine sonraki satıştan yüzde 50 pay vermesi gereken Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuyu elde tutmak istiyor.

Beşiktaş’ta ikinci sıra umutları devam ederken, transfer çalışmaları da sürüyor. Siyah-Beyazlı ekipte, takımdaki yıldızlara gelen teklifiler ve takviye edilecek oyuncuların belirlenmesi ile gelecek sezonun kadrosu şekillenecek. Beşiktaş’ta sergilediği performans ile Avrupa devlerinin ilgisini çeken Gedson Fernandes’in de geleceği bu doğrultuda kritik öneme sahip.

Takımın kilit ismi olan Portekizli oyuncuyu İngiltere ve İtalya’dan isteyen kulüpler bulunuyor. Benfica’dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Gedson’un sözleşmesinde yer alan yüzde 50 pay maddesi ise Beşiktaş’ı düşündüren unsur.

Siyah-Beyazlıların 25 milyon euronun altındaki teklifleri geri çevirmesi beklenirken oyuncunun mutsuz olma ihtimali de düşünülüyor. Yönetim, oyuncuyu elde tutmak için yoğun çaba harcayacak. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 34 resmi maça çıkan Gedson, 1 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.

Öte yandan Siyah-Beyazlılar, uzun süredir gündemde olan Fabio Borini’yi bonservissiz kadrosuna katmak için harekete geçti. Teknik direktör Şenol Güneş’in takımda görmek istediği İtalyan oyuncu için ülkesinden birçok teklif bulunuyor.

Beşiktaş, Borini ile ara transfer döneminde de ilgilenmiş ancak bonservis ve maaş konusunda orta yol bulunamamıştı. 32 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Karagümrük formasıyla 31 maçta 21 gol 9 asistlik performans gösterdi. Fabio Borini, İstanbul ekibinde sergilediği performans ve attığı gollerle büyük takımların ilgisini çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN