Beşiktaş'tan ayrılmıştı: Jurasek'in yeni takımı belli oldu

Beşiktaş'tan ayrılmıştı: Jurasek'in yeni takımı belli oldu

Beşiktaş'tan ayrılan Çekyalı savunma oyuncusu David Jurasek'in yeni takımı belli oldu. Çekyalı savunma oyuncusu ülkesine geri döndü. Deneyimli sol bek Slavia Prag'a transfer oldu.

Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Beşiktaş'taki sözleşmesi feshedilen sol bek oyuncusu David Jurasek'in yeni takımı belli oldu. Çekyalı sol bek, ülkesine geri döndü.

Sezon başında Benfica'dan kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan David Jurasek, geçtiğimiz günlerde Siyah-Beyazlı ekiple yollarını ayırmıştı. Deneyimli sol bekin yeni takımı belli oldu.

Çekya ekibi Slavia Prag, eski futbolcusu David Jurasek'i transfer ettiğini duyurdu.

Prag ekibinin internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada 25 yaşındaki sol bekin transferi için Benfica ile anlaşmaya varıldığı ve Jurasek ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Kulübün sitesine konuşan Jurasek, "Slavia Prag, benim için her zaman özel bir yer oldu. Tanıdığım ortama geri döndüğüm için mutluyum ve takımla çalışmayı, stattaki atmosferi sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Çekya ekibi, deneyimli sol bek için Benfica'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödediğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN