Beşiktaş'tan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Fırtına'nın yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor! Tarihe geçecek transfer operasyonu

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Fırtına'nın yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor! Tarihe geçecek transfer operasyonu

11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Beşiktaş, ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kartal, tarihi transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Geçen hafta yeni başkanını seçen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından Süper Lig'de çıkış yakalayan Beşiktaş, transfer operasyonunda düğmeye bastı. Kartal, ezeli rakibi Trabzonspor'a uzun yıllar unutulmayacak bir transfer çalımı atmak için kolları sıvadı.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, transfer operasyonuna başladı. Önce Şenol Güneş ardından ise Burak Yılmaz ile vedalaşan Beşiktaş, Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından Süper Lig'de ivme yakaladı.

Geçen hafta yeni yönetimini seçen siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-lacivertli ekibini mağlup etmeyi amaçlayan siyah-beyazlı ekip, transfer operasyonu için düğmeye bastı.

11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Beşiktaş, gözünü Trabzonspor'un yıldız ismine dikti.

Mynet'in haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, sezon sonunda Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona erecek olan Yunan yıldız Bakasetas'ı gözüne kestirdi. Almanya, İtalya ve Yunanistan liginden birçok talibi olan yıldız oyuncunun Trabzonspor'dan ayrılmak istediği ileri sürüldü.7

Trabzonspor'da Bakasetas'a şartlı çıkış! • Sporunrengi

Siyah-beyazlı ekibin, yıldız futbolcunun menajeri ile masaya oturduğu ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği ileri sürüldü. Trabzonspor'un kendisine sunduğu teklifleri reddeden yıldız futbolcu, sezon sonuna kadar kendisini isteyen takımlarla görüşme kararı aldı.

Yıldız futbolcu bu sezon 13 maçta görev alarak 4 gol 2 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız orta saha, Trabzonspor forması altında 115 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 31 gol 22 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN