Bir döneme damga vurmuştu: Ronaldinho'dan eski takım arkadaşı Messi'yi kızdıracak açıklama

Bir döneme damga vurmuştu: Ronaldinho'dan eski takım arkadaşı Messi'yi kızdıracak açıklama

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, 2003-2008 yılları arasında Barcelona’da takım arkadaşlığı yaptığı Arjantinli yıldız Lionel Messi’yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Ronaldinho’nun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu

2003-2008 yılları arasında Barcelona forması altında gösterdiği performansla İspanyol ekibinin unutulmaz futbolcuları arsına giren ve 2005 yılında "Ballon d'Or" ödülünü kazanarak Avrupa Yılın Futbolcusu seçilen Brezilyali eski yıldız Ronaldinho, eski takım arkadaşı Lionel Messi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan 42 yaşındaki eski yıldız, Messi'nin tüm zamanların en iyi oyuncusu olup olmadığı konusunda kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıtla dikkatleri çekti.

to1-003.jpg

"MESSİ EN İYİSİ DEĞİL"

Arjantinli yıldızın tüm zamanların en iyisi olmadığını söyleyen Ronaldinho, vatandaşı Pele ve Arjantinli futbol efsanesi Maradona gibi efsane isimleri eski takım arkadaşı Lionel Messi'nin önüne koydu.

Ronaldinho kendisine yöneltilen soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Bunu söylemek çok zor. Çünkü çok fazla oyuncu var. Karşılaştırma yapmayı sevmem ama Pele, Maradona ve birçok oyuncu var. Her biri kendi zamanlarının en iyileri."

“XAVİ İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR”

Eski kulübü hakkında da konuşan Ronaldinho şunları söyledi:

"Barcelona bir geçiş döneminde. Birçok değişikliğin yaşandığı bir dönem. Umarım işler onlar için yolunda gider, iyi bir teknik direktörleri ve yetenekli oyuncuları var. Barça zirveye dönmek için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip."

2003-2008 yılları arasında İspanyol ekibinin formasını terleten Ronaldinho, İspanyol temsilcisinde 207 maça çıktı. 42 yaşındaki eski yıldız bu karşılaşmalarda 94 gol 70 asistlik katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN