Bjelica’dan transfer müjdesi

Bjelica’dan transfer müjdesi

Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica, sahada sorumluluk alabilecek oyunculara sahip olmak istediğini söyledi. Transfer sürecine de değinen Hırvat teknik adam “Dimitris Kourbelis aramıza katılacak. Kampa kadar 6-7 oyuncuyu daha kadroya dahil edilecek” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, deplasmanda oynayacakları Medipol Başakşehir maçı öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Sahadaki en büyük amaçlarından bir tanesinin sorumluluk alabilecek oyunculara sahip olmak olduğunu aktaran Bjelica “Bizim sahadaki en büyük amaçlarımızdan bir tanesi sorumluluk alabilecek oyunculara sahip olabilmek. Hamsik tecrübesinde bir oyuncu bulabilmek kolay değil. Bizim de görüştüğümüz birçok oyuncu var. Marek tecrübesinde bir oyuncu bulabilirsek kadromuzu katmayı planlıyoruz. Galatasaray, ligin en iyi takımına sahip olduğu için şampiyon oldular. Sadece bireysel olarak oyunculara bağlamamak gerekiyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen Yunan savunma oyuncusu Dimitris Kourbelis’in takıma katılacağını belirten Hırvat çalıştırıcı “Yönetim ile her gün görüşüyoruz. Takıma nasıl oyuncular katılması gerektiği konusunda düşüncelerimizi paylaşıyoruz. 6-7 oyuncu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Kadroda gidecek oyuncuların durumuna göre de transfer yapabiliriz. Yunan oyuncu Dimitris Kourbelis aramıza katılacak. Çalışmalarımız sürüyor. Bazı oyuncular yaptığımız görüşmeler ileri seviyede 30 Haziran’da yapacağımız ilk antrenmanda 5-6 yeni oyuncunun aramızda olabileceğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı. Son maçlarda iyi bir takım performansı sergilediklerinin altını çizen Bjelica, “Belki bek pozisyonuna oyuncu bakmıyoruz diyebilirim. Eren ve Arif’i o bölgede değerledirmek istiyoruz. Kaleye de bakmıyoruz. Uğurcan’a çok astronomik bir teklif gelirse o zaman bakabiliriz” diye konuştu.

51 yaşındaki teknik direktör, Petkovic ve Orsic’in transfer söylentileri ile ilgili olarak ise “Ben de geldiğim ilk günden beri yaklaşık 25 tane Hırvat oyuncuyla ilgili olarak haberler görüyorum. Bazılarının aramıza katılması imkansız, bazıları belki mümkün olabilir. Petkovic ve Orsic’i aramıza katabilirsek bu takımımıza yaptığımız iyi bir katkı anlamına gelir.

Görüşmelerimiz sürdürülüyor. Sadece bu oyuncularla değil bütün oyuncularla görüşmeler sürüyor. Yazılan bazı isimlerle mümkün, bazılarıyla ise mümkün değil” diyerek sözlerini noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN