Bunu kimse beklemiyordu: Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! O isim geri dönecek

Bunu kimse beklemiyordu: Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! O isim geri dönecek

Konyaspor beraberliği ile Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlı ekipte yaşanan ayrılık taraftarları şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında evinde ağırladığı Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, büyük bir fırsat teperek sezonu 3. sırada tamamladı. Kartal'ın 10 kişi kalan rakibi ile berabere kalması siyah-beyazlı taraftarları hayal kırıklığına uğratırken Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş, Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Konyaspor ile 3-3 berabere kalarak sezonu 3. sırada tamamladı. Kartal, karşılaşmanın ardından Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba ile vedalaşırken Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Siyah-beyazlı ekip, Ekim ayından bu yana Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Bayram Bektaş ile yollarını ayırdı. Bayram Bektaş'ın kendi özel sebepleri nedeniyle siyah-beyazlı ekipten ayrılma kararı aldığı öğrenilirken Beşiktaş'ın Bayram Bektaş'ın boşluğunu geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında futbolu bıraktığını açıklayan Burak Yılmaz ile doldurması bekleniyor.

SportsDigitale'den Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, yardımcı antrenörlüğü için Burak Yılmaz ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Dikme, söz konusu gelişme hakkında "Çok büyük ihtimal Burak Yılmaz Beşiktaş’a geri dönüyor. Herkes için hayırlı olsun. Şenol Güneş ve Burak Yılmaz bir görüşme yaptı, süreci takip ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN