Bunu kimse beklemiyordu: Kartal'da deprem! Şenol Güneş iki yıldızın biletini kesti!

Bunu kimse beklemiyordu: Kartal'da deprem! Şenol Güneş iki yıldızın biletini kesti!

Kış transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Alexandru Maxim, Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut ve Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in iki yıldız futbolcunun biletini kestiği öne sürüldü.

Kış transfer döneminde Alexandru Maxim, Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut ve Vincent Aboubakar takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ta tecrübeli teknik adam iki yıldızın biletini kesti. Kartal, başarılı teknik adamın kadroda düşünmediği iki yıldız ile yolları ayırmak için geri sayıma geçti.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Son oalran Rumen yıldız Alexandru Maxim'i kadrosuna katan Beşiktaş, iki yıldızıyla vedalaşmaya hazırlanıyor.

İKİ YILDIZ YOLCU

Kartal'ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Romain Saiss ve Kevin N'Koudou'yu kadroda düşünmediğini siyah-beyazlı ekibin yönetimine bildirdi.

Özellikle bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan golcü futbolcu Kevin N'Koudou ile 2022 Dünya Kupası'nda Fas forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ancak daha sonrsında yaşadığı sakatlıkla bir süre sahalardan uzak kalan tecrübeli savunma oyuncusu Romain Saiss'in Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda takımdan ayrılması bekleniyor.,

Beşiktaş'tan Romain Saiss paylaşımı! - Duhuliye

Golcü futbolcu Kevin N'Koudou bu sezon takımının formasını 21 maçta terleterek siyah-beyazlı ekibe 5 gol 1 asistlik katkı sağladı. 32 yaşındaki savunmacı Romain Saiss ise 17 karşılaşmada görev alırken takımına 1 asistlik katkı sundu.

N'Koudou, Beşiktaş'ı tercih etme nedenini açıkladı | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN