Burak Elmas sessizliğini bozdu! Fatih Terim'i hedef aldı: "Ondan daha genç olduğum için..."

Burak Elmas sessizliğini bozdu! Fatih Terim'i hedef aldı:  "Ondan daha genç olduğum için..."

2022 yazında yapılan seçimle Galatasaray'daki başkanlık görevinden ayrılan Burak Elmas, sessizliğini bozdu ve sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Fatih Terim'i hedef aldı.

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas, sessizliğini bozdu. Sarı-kırmızılı ekibin eski başkanı, Galatasaray'ın efsane ismi ve eski teknik adamı Fatih Terim'i hedef aldı.

2021-2022 sezonunda Galatasaray'ın başkanı olarak görev alan Burak Elmas, sarı-kırmızılı ekipte başkanlık koltuğundan ayrıldığı günden bu yana ilk röportajını verdi. Youtube'da yayın yapan Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlayan Elmas, Fatih Terim ile yaşanan ayrılık konusunda çarpıcı açıklamalara imza attı.

Tecrübeli teknik adam ile yaşanan ayrılık konusunda konuşan Elmas, "Bütün yönetim kurulunu topladım, 2 kişi çekincesini belirtti Fatih Terim kararı için. Onlar da 'Doğru karar ama siyasi olarak yanlış olur' dedi. Ben de 'Arkadaşlar biz popülist karar vermek için buraya gelmedik. Galatasaray için bu kararı almak zorundayız. Bizim iktidarda kalmamız önemli değil.' dedim." diye konuştu.

Elmas ayrıca, "Bana '2 hafta beklesen tribünler Fatih Terim'i gönderecekti' dediler. Ben buna neden izin vereyim açıklamasında bulundu." açıklamasında bulundu.

Terim'in kendisini 'çömez' olarak gördüğü ifade eden Elmas, "Fatih Terim, Ondan daha genç olduğum için yüzde yüz bana 'çömez' gözüyle bakmıştır" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN