Burak Yılmaz’dan esprili 'fırça' paylaşımı

Burak Yılmaz’dan esprili 'fırça' paylaşımı

A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda’da maruz kaldığı skandal muamele sonrası Burak Yılmaz’dan esprili bir Emre Belözoğlu paylaşımı geldi. Burak, fotoğrafta Emre için, “Yıllarca çok fırçasını yedik” notunu yazdı.

EURO 2020 Elemeleri’nde yarın İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Takım, dün gece saatlerinde havalimanında pasaport kontrolünde bekletilmiş ve detaylı aramaya maruz kalmıştı. Ardından kim olduğu bilinmeyen bir şahıs tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu’na röportaj sırasında fırça uzatarak oyuncumuzu kışkırtmaya çalıştı.

'YILLARCA ÇOK FIRÇASINI YEDİK'

Yaşananların ardından Burak Yılmaz’dan esprili bir paylaşım geldi. Burak Yılmaz, milli takımın kamp yaptığı otelde Emre Belözoğlu ile fotoğraf paylaştı.  Burak, fotoğrafta Emre için, “Yıllarca çok fırçasını yedik” notunu yazdı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN