Burak Yılmaz'dan Fortuna Sittard'a beklenmeyen veda

Burak Yılmaz'dan Fortuna Sittard'a beklenmeyen veda

Ünlü milli futbolcu Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından Fortuna Sittard'a veda ettiğini duyurdu. Tecrübeli oyuncu, Groningen galibiyeti sonrasında takımına, "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" ifadelerini kullanarak veda etti.

Fortuna Sittard'ın, FC Groningen'e karşı aldığı galibiyet sonrasında milli futbolcu Burak Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı bir mesajla takımına veda ettiğini duyurdu.

Tecrübeli forvet yayımladığı mesajda, "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" şeklinde konuştu.

'ŞAŞIRDIK'

Kulübün scout müdürü Sjoerd Ars, gelen bu ayrılık mesajı sonrasında, "Biz de şaşırdık, bugünkü önemli zafer onu oldukça rahatlattı. Belki yanlış bir çeviri, İngilizcesi tam olarak akıcı değil. Ya da halkla olan etkileşiminden rahatsız. Arkasında tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Pazartesi günü oturup ne olduğunu tamamen öğreneceğiz" açıklamasını yaptı.

BURAK YILMAZ ISLIKLANDI

Fortuna Sittard FC Groningen'i 3-1 yenerek önemli bir üç puana imza attı. Burak Yılmaz, oyunun son bölümlerinde seyirciler tarafından yuhalandı ve bitiş düdüğünün hemen ardından soyunma odasının yolunu tuttu.

BEŞ YIL SÖZLEŞMESİ VARDI

Geçtiğimiz yaz forvet oyuncusu, ilk iki yıl oyuncu olarak ve ardından Sittard kulübünde başka bir pozisyonda olmak şartıyla Fortuna ile beş yıllık bir sözleşme imzaladı. Takım kaptanı bu sezon şu ana kadar 14 gole katkı sağladı. Dokuz kez kendi başına gol attı, beş kez de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN