Cenk Tosun: Şenol Güneş hocamızla birlikte şampiyonluk yaşamak istiyoruz

Cenk Tosun: Şenol Güneş hocamızla birlikte şampiyonluk yaşamak istiyoruz

Beşiktaş'ta Şenol Güneş yönetiminde ilk kez ilk 11'de sahaya çıkarak gollerle dönen Cenk Tosun'dan şampiyonluk için iddialı sözler geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Ümraniyespor karşılaşmasına ilk 11'de başlayarak 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergileyerek büyük bir beğeni toplayan Cenk Tosun harika bir dönüş yapmıştı.

Teknik Direktör Valerien Ismael ile geldiği günden bu yana yıldızı barışmayan Cenk Tosun, düzenli olarak forma giyme şansı bulamıyordu.

Fransız teknik adam ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte kadroya geri dönen Cenk Tosun gollerine başladı.

Cenk Tosun Şenol Güneş

CENK TOSUN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Önümüzdeki hafta oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, büyük ses getirdi. Tosun Paşa, yaptığı açıklamalarda;

' Ben her zaman sadece işine odaklanan biriyim. Valerien Ismael döneminde de her maç ilk 11'de oynayacakmış gibi hazırlandım. Şenol Hoca ile ilk 11'de şans buldum ve bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Derbi bizim için çok kritik. Galatasaray deplasmanında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Sezon sonunda da Şenol Güneş önderliğinde şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz... ' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN