Chelsea 40 milyon euro ödemişti! Fransız yıldız Süper Lig ekibine imzayı attı! Yılın transferi resmen bitti...

Chelsea 40 milyon euro ödemişti! Fransız yıldız Süper Lig ekibine imzayı attı! Yılın transferi resmen bitti...

Bu sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Adana Demirspor 2023'ün ilk transfer bombasın patlattı. Montella yönetimindeki Akdeniz ekibi Fransız dünya yıldızını kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor yılın transfer bombasını patlattı. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Akdeniz ekibi dünyaca ünlü Fransız orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında evinde ağırladığı Giresunspor ile berabere kalan Adana Demirspor, 2023 yılının ilk transfer bombasını patlatmak üzere. Transfer döneminin başında 3.7 milyon euro karşılığında Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye satan Akdeniz ekibi Fransız dünya yıldızını kadroya katmaya çok yakın.

FRANSIZ YILDIZ İMZAYI ATACAK

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 11 puan gerisinde yer alan Akdeniz temsilcisi 2017 yazında 40 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Monaco'dan Chelsea'ye transfer olan ve İngiliz ekibinin formasını 43 maçta terleterek takımına 3 gol 3 asistlik katkı sunan Fransız yıldız Tiemoué Bakayoko'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Montella yönetimindeki Akdeniz ekibinin Tiemoué Bakayoko transferi için Chelsea ile anlaşmaya vardığı öğrenilirken yarın Tiemoué Bakayoko son kez bir görüşme yaşanacağı kaydedildi. Transferin yarın olumlu sonuçlanması beklenirken Tiemoue Bakayoko, Adana Demirspor ile yıllık 3 milyon euro'dan 2026'ya kadar sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, Adana Demirspor 28 yaşındaki orta saha için Chelsea'ye bonservis bedeli ödemeyecek ve sonraki satıştan pay maddesi ekleyecek.

Milan'da kiralık olan Fransız orta saha, İtalyan ekiple sözleşmesini feshettikten sonra Türkiye'ye gelecek. Geçen yılın başından bu yana Milan'da forma giyen yıldız orta saha takımına 1 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray, Chelsea ile Tiemoue Bakayoko transferi için masaya oturacak | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN