Chelsea - Tottenham maçında olay! Teknik direktörler kavga etti

Premier Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Chelsea ile Tottenham karşı karşıya geldi. 2-2 biten maç sonrası iki takımın teknik direktörleri Tuchel ile Conte, birbirlerine girdi.

İngiltere Premier Lig'in 2. hafta maçında, Londra derbisinde Chelsea ile Tottenham 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası iki takımın teknik direktörleri Thomas Tuchel ile Antonio Conte kavga etti. Kavga sonrası her iki teknik adam kırmızı kart gördü.

Kırmızı kart gördüler

Chelsea ile Tottenham karşılaşmasında Chelsea'nin golleri 19. dakikada Kalidou Koulibaly ve 77. dakikada Reece James'ten gelirken, Tottenham'ın golleri ise 68. dakikada Hojbjerg ve 90+6. dakikada Harry Kane'den geldi.

Beraberlik golü sevinci gerilime neden oldu

Tottenham teknik direktörü Antonio Conte, 68. dakikada gelen beraberlik golünden sonra Chelsea kulübesine doğru sevinç yaşadı. Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel ise bunun üzerine Conte'nin üzerine yürüdü. İkilinin arasında itişme yaşandıktan sonra, hakem Anthony Taylor iki isme de sarı kart çıkardı.

Elini fazla sıktı

Maç sonunda iki teknik direktörün el sıkışmaları sırasında, sinirler bir kez daha gerildi. Antonio Conte, Thomas Tuchel'in elini fazla sıkmasının ardından meslektaşına tepki gösterdi. Birbirlerini itekleyen ikilinin tartışmasına sahada bulunan teknik ekip müdahale etti. Tuchel ve Conte, bu kez kırmızı kart gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN