Cimbom ayrılığı resmen açıkladı: Riera Galatasaray'a veda etti

Cimbom ayrılığı resmen açıkladı: Riera Galatasaray'a veda etti

Okan Buruk yönetiminde yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in yardımcılığını yapan İspanyol antrenör Albert Riera ile yollarını ayırdığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip İspanyol çalıştırıcıya "Her aldığı görevde başarıyla çalıştı, başarı için uğraştı. Yolun açık olsun Albert Riera" açıklamasıyla veda etti.

Genç teknik adam Okan Buruk'un belirlediği 'şampiyonluk hedefi' doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray eski teknik direktör Domenec Torrent'in ekibinde yer alan İspanyol antrenör Albert Riera ile yolları ayırdığını açıkladı.

2011-2014 yılları arasında Galatasaray formasını terleten ve son olarak Domenec Torrent'in yardımcılığını yapan Albert Riera, sarı-kırmızılı takıma veda etti.

"BUNUN BİR VEDA OLMADIĞINI BİLİYORUM"

Sosyal medya hesabı aracılığıyla Galatasaray'a veda eden Albert Riera "2011 yılında bu harika kulübe futbolcu olarak geldim ve 11 yıl sonra antrenör olarak ayrılıyorum. Şimdi sizden öğrendiklerimi başka bir yerde denemenin zamanı geldi, kendimi deneyimli ve hazır hissediyorum ve eminim, bir gün tekrar buluşacağız. Tarihinizin küçük bir parçası olduğum için gurur duyuyor ve her zaman sizin en için en iyisini diliyorum. Üzülmüyorum çünkü bunun bir veda olmadığını biliyorum. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

riera.jpgAlbert Riera

Galatasaray ise daha önce Fatih Terim'in yardımcılığını da yapan İspanyol çalıştırıcı hakkında "Önce bir dünya yıldızı olarak gelip Parçalı’yı giydi. Sonra bir Galatasaraylı olarak gelip futbol bilgisini takımına aktardı. Her aldığı görevde başarıyla çalıştı, başarı için uğraştı. Yolun açık olsun Gracias!" açıklamasında bulundu.

Olympiakos'tan 2011 yılında Galatasaray'a transfer olan Albert Riera, sarı-kırmızılı formayla, 80 maçta süre alırken 4 gol ve 10 asist kaydetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN