Cimbom düğmeye bastı! Arda Turan'a eşi benzeri görülmemiş jübile: Yıldız isimler İstanbul'a gelecek

Cimbom düğmeye bastı! Arda Turan'a eşi benzeri görülmemiş jübile: Yıldız isimler İstanbul'a gelecek

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla futbolu bırakma kararı aldığını açıklayan Arda Turan için jübile maçı düzenleme kararı aldı. Cimbom bu özel maç için dünyaca ünlü isimlere davet gönderecek.

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla futbolu bırakma kararı aldığını açıklayan Arda Turan için tarihi bir jübile maçı yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı takımda Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un bu konuda harekete geçtiği öğrenildi.

BÜYÜK YILDIZLARA DAVET

Sabah'ın haberine göre, Galatasaray, altyapısından yetişen, genç yaşta kaptanlık yapan, rekor bonservis bedeli kazandıran ve geçtiğimiz günlerde futbola veda ettiğini açıklayan Arda Turan için görkemli bir jübile maçı planlanıyor.

Arda Turan'ın eski takım arkadaşları dünyaca ünlü isimler Messi, Neymar, Suarez, Filipe Luis, Gabi, Koke, Griezmann gibi isimlerin bu maça davet edilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN