Cimbom orta saha transferinde sona geldi: Vecino ile anlaşıldı

Cimbom orta saha transferinde sona geldi: Vecino ile anlaşıldı

Kadrosuna kattığı isimlerle adından söz ettiren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Okan Buruk'un orta saha transferi istemesinin ardından işlemleri sıklaştıran Cimbom, Matias Vecino ile anlaştı.

Kadrosuna kattığı isimlerle adından söz ettiren Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu bozmayarak yeni bir yapılanmaya gitmişti.

vecino1.jpg

Orta sahaya Kerem Demirbay'ı transfer eden Sarı-Kırmızılılar Okan Buruk'un daha net bir 8 numara istemesinin ardından kaliteli bir isim için işlemleri hızlandırmıştı.

vecino2.jpg

Lazio'da uzun süredir top koşturan Matias Vecino ile anlaşan Galatasaray oyuncuyu İstanbul'a çağırdı. 2021-2022 sezonunda Inter'den transfer edilen tecrübeli orta saha geride kalan sezonda 23 karşılaşmada ilk 11 çıkarken 4 gol 1 asist üretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN