Cimbom Paredes’de son virajda

Cimbom Paredes’de son virajda

Süper Lig’de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon için kadro çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekip, orta alana güç katmak için harekete geçerken bonservisi PSG’de bulunan Arjantinli Leandro Paredes’e imza attırmak için gün sayıyor.

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyonlukla noktalayan Galatasaray, Leandro Paredes’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, PSG’de forma giyen Arjantinli yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti. Juventus’ta geçen sezon kiralık olarak top koşturan 28 yaşındaki oyuncu ile prensipte anlaşan ve PSG ile hemen pazarlıklara başlayan Sarı-Kırmızılıların önümüzdeki sezon orta alanı Torreira-Paredes ikilisinden oluşturarak Oliveira’yı ise rotasyonda kullanması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Paredes için 5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarırken PSG ile 1 senelik kontratı kalan Paredes konusunda diğer rakiplerinden bir adım önde görülüyor. Arjantin Milli Takımı ile beraber Katar’da 2022 Dünya Kupası’nı kazanan kadroda yer alan ve final maçında da forma giyen Paredes geride bıraktığımız sezon Juventus formasıyla 35 resmi maça çıktı ve 1 gol attı.

Öte yandan Galatasaray’ın, MLS takımlarından Toronto FC’de forma giyen ve Avrupa’ya dönmek isteyen ünlü İtalyan futbolcu Lorenzo Insigne ile görüştüğü ileri sürüldü. İtalyan basınından True News’un haberine göre; 10 yıl boyunca formasını giydiği Napoli’den geçtiğimiz yaz ayrılarak MLS takımlarından Toronto’ya transfer olan Insigne, Avrupa’ya dönmek istiyor. Lorenzo Insigne’nin mayıs ayında İstanbul’da Galatasaray ile görüştüğü ileri sürülürken, maaş konusunda büyük bir anlaşmazlık olduğu da ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN