Cimbom’da 10 milyonluk pişmanlık

Cimbom’da 10 milyonluk pişmanlık

Galatasaray’ın geleceğe yatırım umudu ile takıma dahil ettiği Alexandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan, performanslarıyla hayal kırıklığı yarattı. Toplamda 10.6 milyon euro bonservis ödenen iki yıldız, Sarı-Kırmızılı takıma son 7 maçlık periyotta 1 gol ve 1 asistlik katkı yapabildi.

GÖKHAN AKTÜRK

Galatasaray’ın sezon başında büyük umutlarla takıma kazandırdığı Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan, beklentilerin uzağında kaldı.

Geleceğe yatırım olarak görülen iki yıldız, geldikleri ilk dönemde sergilediği etkili oyundan gün geçtikçe uzaklaştı. Geleceğin yıldızları arasında gösterilen ve Sarı-Kırmızılı takıma güç katması beklenilen Cicaldau için bonuslar ve menajer ücretleri hariç 6.5, Morutan içinse 4.1 milyon euro yatırıldı.

Cicaldau son 7 maçta sadece 1 gol, artık ilk 11’e bile giremeyen Morutan ise son 10 maçta 1 asistlik katkı yapabildi. Morutan, son 5 maçta toplam 94 dakika şans bulabildi. İlk 11’deki yerini kaybeden Cicaldau da Kayseri maçında oyuna sonradan dahil oldu. Cicaldau bu sezon Galatasaray formasıyla 22 maça çıkarken 4 gol ve 2 asistlik katkı yapabildi. Morutan’ın ise 21 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergileyerek hayal kırıklığı yarattı.


Öte yandan Galatasaray’da forma giyen Marcao, bu kez Rus ekiplerinin gündeminde. Brezilyalı stoper için CSKA ve Lokomotiv Moskova’nın yakın takibe geçtiği öğrenildi. Galatasaray’ın ise bu gelişmelerle birlikte oyuncunun bonservisini minimum 15 milyon euro olarak belirtildi. Başarılı savunma oyuncusunun adı daha önce transferde İtalyan ekipleriyle anılmıştı. 25 yaşındaki Marcao, bu sezon Galatasaray’da 26 maçta forma giydi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN