Cimbom'da ayrılık: Diagne Süper Lig ekibine imza atıyor

Cimbom'da ayrılık: Diagne Süper Lig ekibine imza atıyor

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mbaye Diagne, VavaCars Fatih Karagümrük yolunda. Galatasaray'ın kampından ayrılan golcü futbolcunun kısa süre içerisinde kırmızı-siyahlı ekibe imza atması bekleniyor

Galatasaray'ın 30 yaşındaki Senegalli yıldızı Mbaye Diagne, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük ile transfer görüşmesi yapmak için Galatasaray'ın kampından ayrıldı.

İstanbul'da VavaCars Fatih Karagümrük son pürüzleri görüşecek olan tecrübeli golcünün kısa süre içerisinde yeni takımının kampına katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında absın toplantısı düzenleyen Senegalli yıldız "Forvet transferi yapmamıza gerek yok, kanat oyuncusu alınsın. Ben Türkiye'deki en iyi forvetim" açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

2019 yılında 13 milyon euro karşılığında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olan Senegalli golcü sarı-kırmızılı forma altında 61 maça çıkarken 26 gol 4 asistlik katkı sağladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN