Cimbom’dan Rashica operasyonu

Cimbom’dan Rashica operasyonu

Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasına devam ederken teknik heyet, Milot Rashica’nın bonservisini almak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Norwich City ile pazarlıklarına hız kazandırırken orta yolun bulunması halinde Kosovalı yıldızı renklerine bağlayacak.

Teknik direktör Okan Buruk ve ekibinin hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarında düğmeye basan Galatasaray, performansıyla göz doldular Milot Rachica için harekete geçti Sezon başında İngiliz ekibi Norwich City’den kiralanan 26 yaşındaki Kosovalı futbolcu, sergilediği performans ve potansiyeliyle birlikte takımda göze girmeyi başardı.

Rachica için kulübü Norwich ile görüşmelere başlayan Galatasaray yönetimi yıldız futbolcuyu 7 milyon euro civarında bir bonservis ücretiyle kadrosuna katabilmeyi çok istiyor. Kiralık sözleşmesinde serbest kalma maddesi olmayan Kosovalı golcü için Cimbom, Mostafa Mohamed’den gelecek haberi bekliyordu. Yönetim, Nantes’e kiralanan Mısırlı yıldızın opsiyonunun kullanılması halinde gelecek ücreti Rashica için harcayacaktı.

Galatasaray kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Mısırlı forvet, attığı gollerle kısa süre içerisinde taraftarın takdirini kazanmıştı. Ancak Mısırlı yıldızın Nantes kariyeri beklediği gibi gitmedi. Son haftalarda düşen performansının etkisiyle Nantes, Mohamed’in bonservisini almaktan vazgeçti ve yönetimin planları iptal oldu. Ligue 1 macerasına iyi başlayan Mostafa Mohamed, ilerleyen haftalarda beklenen performansı gösteremedi ve gözden çıkarıldı. Soyunma odasında bile pek konuşmadığı öğrenilen Mısırlı forvet, sezon sonunda Türkiye’ye gönderilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN