Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu

Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu

Türkiye'de birçok takımda görev alan, son olarak da Yeni Malatyaspor'u çalıştıran ve yaptığı skandal açıklamalarda gündemden düşmeyen Marius Sumudica, Suudi Arabistan'ın Al Shabab ekibiyle anlaştı. Sumudica hakkında futbolcularını taciz ettiği iddiaları yer almıştı.

Son dönemde spor camiasında ilginç çıkışlarıyla ve davranışlarıyla gündem olan Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu. Rumen çalıştırıcı Suudi Arabistan takımlarından Al Shabab'a imza attı.

"GERİ DÖNMEK HARİKA!"

51 yaşındaki teknik direktör, "Geri dönmek harika! Al Shabab sevildiğimi ve saygı duyulduğunu hissettirdi. Kariyerimde en iyi çalıştığım başkanla yeniden çalışacağım için ve en iyi oyuncularla antrenmanlarda olacağım için heyecanlıyım. Böyle büyük bir taraftar için çalışmak büyük bir onur. Hadi çalışalım!" ifadelerini kullandı.

2018-2019 sezonunda da Al Shabab'ıçalıştıran Sumudica 32 maçta görev aldı. Tecrübeli teknik direktörün çalıştırdığı Al Shabab o sezonu 5. sırada tamamladı.

TÜRKİYE'DEKİ KARİYERİ

Süper Lig kariyerine Kayserispor'u çalıştırarak başlayan Sumudica, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor'da görev aldı.

Rumen çalıştırıcı Türkiye'de en iyi dönemini 51 maça çıktığı Gaziantep FK'da geçirdi.

CİNSEL TACİZ SUÇLAMASI

Türkiye'de en son Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Marius Sumudica'nın eski tercümanı, "Futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunuyordu" iddiasında bulunmuştu. Ünlü teknak adam, cinsel taciz iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt vererek, "Geçmişte ekibimin bir parçası olan kişinin söylediklerini okudum. Suçlamalar korkunç ve yalan" ifadesinde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN