Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da: Sözleşmesinde özel madde ortaya çıktı!

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da: Sözleşmesinde özel madde ortaya çıktı!

Cristiano Ronaldo, Al Nassr kulübüne transferi için düzenlenecek imza törenine katılmak üzere Riyad'a gitti. Yıldız futbolcunun kontratında yer alan detaylar ise ortaya çıktı.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, imza töreni için başkent Riyad'a gitti.

Kulüpten yapılan açıklamada, imza töreninin Mrsool Park stadyumunda düzenleneceği duyuruldu. Uçakta çektiği videosu paylaşılan Portekizli yıldızın, "Yakında görüşmek üzere Al Nassr taraftarları" sözleri de aktarıldı.

6110745.jpg

SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDE

Öte yandan İspanyol basını Marca’da yer alan habere göre; Portekizli yıldızın Al Nassr ile yaptığı kontratta Newcastle United ile ilgili özel bir madde yer alıyor. Yapılan anlaşmaya göre; Ronaldo, Newcastle United’ın Şampiyonlar Ligi vizesi alması durumunda gelecek yıl İngiliz ekibine kiralık olarak transfer olabilecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE OLMAK İSTİYOR

Ronaldo’nun, kariyeri sona ermeden önce Şampiyonlar Ligi’nde yeniden forma giymek istediği ve bu nedenle sözleşmesine özel bir madde koydurduğu öğrenildi. Premier Lig’de bu sezon zirveyi zorlayan Newcastle United, şu anda ligde 3. sırada yer alıyor. Bilindiği üzere hem Al Nassr hem de Newcastle United kulüpleri Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu’na ait.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN