Danimarkalı oyuncu saha içerisinde fenalaştı

Danimarkalı oyuncu saha içerisinde fenalaştı

Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen maç sırasında baygınlık geçirdi. Christian Eriksen'e saha içinde kalp masajı yapıldı. Futbolcu daha sonra sedyeyle saha kenarına alındı ve UEFA maçın ertelendiği bilgisini geçti. Ardından Danimarka yönetimi açıklama yaptı ve futbolcunun bilincinin açık ve durumunun stabil olduğu iletti.

Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen maç sırasında baygınlık geçirdi. Sahada oyuncuya müdahale edildi. Takım arkadaşlarının etrafını sararak perdelediği Eriksen daha sonra sedyeyle saha kenarına alındı. UEFA'nın ve Danimarka yönetiminin açıklamalarına göre futbolcunun bilinci açık ve durumu stabil.

UEFA'dan maçın akıbetiyle ilgili açıklaması da şu yönde oldu; iki takımın birlikte anlaşarak verdiği kararla maç kaldığı yerden 21.30'da oynanmaya devam edecek.

danimarka-2.jpg

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu ilk maçının 43’üncü dakikasında Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen, taç çizgisinin yanında bir anda yere yığıldı. Tecrübeli oyuncu, sağlık ekibinin ilk müdahalesi ve kalp masajının ardından sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

danimarka-3.jpg

Mücadelenin hakemi oyunu durdurarak futbolcunun yanına koştu ve sağlık ekiplerini sahaya davet etti. Eriksen’in yanına gelen sağlık ekibi, oyuncuya kalp masajı yapmaya başladı. Öte yandan takım arkadaşları da tecrübeli oyuncunun etrafında bir çember oluşturdu.

eriksen.jpg

Saha içerisinde uygulanan müdahalenin ardından Christian Eriksen, sağlık ekibi tarafından soyunma odasına götürüldü.

danimarka-4.jpg

UEFA AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan UEFA’da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Kopenhag'daki UEFA EURO 2020 maçı, tıbbi bir acil durum nedeniyle askıya alındı” denildi. Ayrıca UEFA'dan ve Danimarka yönetiminden gelen haberlerle futbolcunun durumunun stabil olduğu ve bilincinin de açık olduğu bilgisi öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN