Dorukhan Toköz: Başarının sırrı takımdaşlık

Dorukhan Toköz: Başarının sırrı takımdaşlık

Trabzonspor’un Milli futbolcusu Dorukhan Toköz, kulüp dergisinin 193’üncü sayısındaki röportajında bordo mavili kulübün bu sezonki başarısını değerlendirdi. Genç yıldız, takımda herkesin birbirini sevdiğini, yakalanan başarının da bu sevginin bir meyvesi olduğunu söyledi.

Trabzonspor’un sezon başında Beşiktaş’tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Milli futbolcu Dorukhan Toköz, bordo-mavili kulübün dergisine verdiği röportajda başarının sırrını "takımdaşlık" olarak değerlendirdi.

Milli futbolcu kulüp dergisinde yer alan röportajında, ‘’Bir takımın başarısındaki en önemli etken bence takımdaşlıktır. Bizim için en önemlisi de herkesin birbirine çok saygı duyması ve aynı zamanda birbirini çok seviyor olmasıdır. Herkes birbirinin iyi futbolcu olduğunu, elinden geleni yaptığını biliyor. Yabancı, Türk fark etmeksizin herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor ve başarımızın sırrı da bence buradan geliyor. Hocaların verdiği teknik, taktik ne kadar iyi olursa olsun bir takımda takımdaşlık duygusu olmadığı zaman başarı çok zor olur’’ dedi.

‘’ABDULLAH AVCI’DAN ETKİLENDİM’’

Trabzonspor’a transfer olmasında Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü Abdullah Avcı’nın rolünün büyük olduğunu açıklayan Milli yıldız, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Ben aslında Avrupa’ya transfer olmak istiyordum. Trabzonspor’un benimle ilgilendiğini Abdullah hocadan öğrendim. Abdullah hoca beni aradığında çok sevindim. Kendisiyle daha önce de çalışmıştım. Hocamızın bana söylediği şeyler beni çok etkiledi. Böyle bir camiaya, böyle bir futbol şehrine gelmeyi reddedemedim. Abdullah hoca kendisini kanıtlamış bir insan. Çok büyük başarılar elde etmiş bir hoca. Hocalık olarak ne kadar iyiyse insan olarak da en az o kadar iyi olduğunu düşünüyorum. İlgilenmesi konuşması, güler yüzü, elinden geldiğince anlayışlı olması, bizimle konuşması bence çok iyi."

‘’HEYECAN VERİCİ’’

Karadeniz temsilcisinin 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa bu kadar yakın olmasını ‘’heyecan verici’’ olarak yorumlayan genç yıldız, ‘’Takımın lider olması, şampiyonluğa gitmesi çok heyecan verici bir durum. Şampiyon olduktan sonraki durum zaten inanılmaz güzel. Ama onun için şuan bunun kahrını çekmek zorundayız. Hiç durmadan çalışmamız ve bu performansımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Bunların dışında da liderlik inanılmaz heyecanlı ve mutluluk verici bir şey.’’ diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN