Emre Belözoğlu: Visca inşallah Trabzonspor'da çok başarılı olur

Emre Belözoğlu: Visca inşallah Trabzonspor'da çok başarılı olur

Medipol Başakşehir'in genç patronu Emre Belözoğlu, Trabzonspor'un Boşnak futbolcusu Edin Visca için değerlendirmelerde bulundu. Belözoğlu, Edin Visca için, ''İnşallah Trabzonspor’da da çok başarılı olur'' dedi.

Medipol Başakşehir FK Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 4 milyon 300 bin euro karşılığında Başakşehir'den Trabzonspor'a transfer olan 31 yaşındaki Boşnak yıldız Edin Visca hakkında açıklamalarda bulundu.

41 yaşındaki teknik direktör Belözoğlu, Edin Visca'nın Trabzonspor'da başarılı olmasını istediğini vurgulayarak yıldız futbolcu için şunları söyledi:

Edin Visca, benim gözümde Başakşehir tarihinin en önemli oyuncusudur. Büyük takımda olması gerekiyordu, o havayı koklaması gerekiyordu. Kendisine başarılar diliyorum. Temiz ve kaliteli bir oyuncu, aynı zamanda iyi bir insan. Edin Visca’nın, büyük bir takıma transfer olması demek, o büyük takımı otomatikman şampiyonluğun en büyük adayı yapacaktı. Önemli bir oyuncuyu kaybettik, yerini doldurmak zor olacak. Kendisi için güzel geçen Başakşehir serüveninin tamamlanmasının ardından inşallah Trabzonspor’da da çok başarılı olur

"BURAK YILMAZ'A OY VERDİM''

The Guardian tarafından dünyanın en iyi 100 futbolcusunun seçildiği oylamada jüri üyesi olarak görev alan Belözoğlu, hak ettiği için oyunu Burak Yılmaz'a verdiğini açıkladı.

Belözoğlu, tecrübeli golcünün örnek bir karakter olduğunu belirterek, "Burak Yılmaz'a oy verdim tabii ki ama hak ettiği için verdim. Geçen sene göğsümüzü kabarttı, bayrağımızı dalgalandırdı. Birçok yıldızın içinde yılın sporcusu seçildi ve fazlasıyla hak etti. Ben kendimce belirlediğim oyunculara oy verdim. Kante, De Bruyne, Salah, Lewandowski, Burak vardı oy verdiklerim arasında. 7-8 oyuncuya oy verdim. Çok kişi oy kullandı. Burak Yılmaz hak ettiği bir ödül aldı. Hak ettiği bir konumda. Birçok Türk gencine bu anlamda örnek bir isim. Bu yaşlarda Avrupa'da ismini duyurmak, ülkemizin ismini duyurmak herkese nasip olacak işler değil. Çok çalışmak, hayatının merkezine futbolu koymaktan geçiyor. O da bunu başardı. Ailesiyle birlikte işine konsantre ve hayatın gerçeklerine motive. Birçok oyuncunun çok daha ötesinde başka bir performans sergiliyor'' diye konuştu.

''ÜLKEMİ YURT DIŞINDA TEMSİL ETMEK İSTİYORUM''

Futbolculuk hayatında olduğu gibi teknik direktörlük hayatında da Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek istediğini sözlerine ekleyen Belözoğlu, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

Şu anda hayalimde çalıştıracağım bir takım yok. Ama mutlaka hedeflerim arasında ülkemi futbolcu olarak nasıl temsil ettiysem, hoca olarak da temsil etmek isterim. Spesifik bir takım ismi vermeyeyim ama mutlaka oynadığım takımlarda bir gün hoca olarak da görev almak isterim. Ama şu anda gerçekten bir takım ya da bir lig üzerinden değil, kendi gelişimim ve Başakşehir'in başarısı için neler yapabilirim diye düşünüyorum. Hedeflerim ve hayallerim bu yönde

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN