Dünya kupası finaline damga vuran genç yıldız geliyor! Ali Koç asrın transferini bitirdi: Artık Fener'i kimse tutamaz

Dünya kupası finaline damga vuran genç yıldız geliyor!  Ali Koç asrın transferini bitirdi: Artık Fener'i kimse tutamaz

Transfer heyecanının sürdüğü günlerde Fenerbahçe'den yeni gelişmeler aktarıldı. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen sarı lacivertliler o futbolcu ile anlaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dünya kupasında yaptıklarıyla akıllara kazınan genç yıldız transfer listesinin başına yerleşti. İşte tüm detaylar...

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer heyecanı tam gaz devam ediyor. Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosuna katan Kanarya, şimdilerde o isimle anılıyor.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

Son olarak yaptığı transferlerde; Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Rodrigo Becao ve Dusan Tadic'i kadrosuna dahil etmeyi başarmıştı. Oldukça zengin ve geniş bir kadroya sahip olan sarı lacivertliler durmak bilmiyor.

Şimdilerde ise Fransa'dan o isim için görüşmelere başladı. Kadrosunda yer alan eksiklikleri gidermek adına transfer araştırmasına devam eden Fenerbahçe o isimle anlaşma yolunda ilerliyor. Son zamanlarda Galatasaray'la da ismi anılan Monaco'nun Fransız yıldızı Youssouf Fofana ile yeni gelişmeler paylaşıldı.

39653432.webp

FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK HAMLE

İsmail Kartal'ın onay vermesiyle birlikte 24 yaşındaki Mali asıllı futbolcu için çalışmalar bu hafta içerisinde başlaması düşünülüyor. Genç yaşına rağmen oldukça yetenekli olan Fofana, 2019 - 2020 sezonunda ara transfer olarak 15 milyon euro karşılığında Monaco'da forma terletti.

Kadroda yer alan yıldız oyuncunun sözleşmesi sezon sonu ile birlikte bitecek. Monaco'nun bedelsiz bir şekilde oyuncuyu elinden kaçırmamak amacıyla gelecek olan tekliflere açık olduğu duyuruldu. Fenerbahçe'nin radarına takılan yıldız futbolcu için 12 milyon euro bütçe ayrıldığı ifade ediliyor. Fransız ekibinin ise talebi 20 milyon euro bonservis olarak belirtildi. Fofana transferi duyan futbol severler ise sosyal medyada "Artık, Fenerbahçe'yi kimse tutamaz!" yorumlarında bulundu.

fcsfzuaxgaartgs.jpg

YOUSSOUF FOFANA SEZON PERFORMANSI

Genç yaşına rağmen oldukça yetenekli olan Youssouf Fofana, Fransa'da orta saha olarak görev almıştı. 2022 Dünya Kupası finalinde forma terleten yıldız oyuncu Arjantine karşı ter dökmüştü. Geçtiğimiz sezon içerisinde toplamda 47 karşılaşmaya çıkan Fransız oyuncu 2 kere topu filelerle buluştururken, 2 kere de topun filelerle buluşmasında yardımcı oldu.

Fenerbahçe'nin ilgisini kazanan isim taraftarın heyecanlanmasına sebep oldu. Süper Lig'de büyük bir yankı uyandıran transferin gerçekleşmesi durumunda sarı lacivertlilerin gücüne güç katacağı düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN