Emre Belözoğlu ayrılık kararından vazgeçti: Antalyaspor’daki görevine devam edecek

Emre Belözoğlu ayrılık kararından vazgeçti: Antalyaspor’daki görevine devam edecek

25 Haziran’da Antalyaspor’dan ayrıldığını açıklayan Emre Belözoğlu’nun kararından vazgeçtiği öğrenildi. 44 yaşındaki teknik direktör, 2 Temmuz’da Antalya’ya dönerek yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

Antalyaspor ile yollarını ayırdığını açıklamasının üzerinden birkaç gün geçen Emre Belözoğlu, kararından geri adım attı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre 44 yaşındaki teknik direktörün, kırmızı-beyazlı takımla yola devam edeceği kesinleşti. Belözoğlu 2 Temmuz 2025’te Antalya’ya dönerek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETMİŞTİ

25 Haziran’da yaptığı açıklamayla görevinden ayrıldığını kamuoyuna duyuran Emre Belözoğlu, veda mesajında Antalyaspor camiasına ve taraftara teşekkür etmişti. Belözoğlu, mesajında şu ifadelere yer vermişti:

"Sevgili Antalya şehri ve kıymetli Antalyaspor taraftarı;

Geldiğim günden itibaren bize gösterilen sevginin, ilgi alakanın benim için çok özel bir yeri olacak.

Şairin, “Eğer zafer ve felaket ile karşılaşabilir ve bu iki sahtekara aynı şekilde davranabilirseniz…” mısraları bana hep ilham oldu.

Sporculuk ve teknik adamlık dönemlerimde hep bakmam gereken yerin burası olduğunu gördüm.

Spekülasyonlar, olmayan gerçeklerin var gibi konuşulması geçmişten bugüne hayatımızın doğal bir parçası haline geldi ne yazık ki…

Görev sürem boyunca imkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İmkanlarımız çerçevesinde takım olarak en iyi mücadeleyle karşılığını aldığımız bir sezonu tamamladık ve hemen yeni sezon planlamasına başladık. Ancak, gelinen noktada gelecek sezon için görünen ve gerçek olan durumların görevime devam edemeyecek hale gelmesi sebebiyle ayrılma kararı aldığımı üzülerek paylaşmak istiyorum.

Ayrılma kararımla ilgili daha fazla detay paylaşmayı, kulübün iç işleyişine, mahremiyetine ve mesleğime duyduğum saygı gereği uygun bulmuyorum.

Her türlü zorluğa rağmen bize destek olan fedakarca çalışan tesis personelimize, tüm teknik ekibime, kaptanımız Veysel başta olmak üzere tüm oyuncu kardeşlerime, bize inanan Başkanımız Sinan Boztepe’ye ve değerli yöneticilerimize, kıymetli valimiz Hulusi Şahin’e, bizden teveccühünü esirgemeyen büyük Antalyaspor camiası ve kalbimin en özel yerinde olan büyük taraftarına teşekkür ediyorum.

Artık önemli olan Antalya şehrinin bir ve beraber olarak tüm yapısı, dinamikleri ile harekete geçmesidir. Çalıştığım dönem içinde bunun için çok mücadele ettim. Nispeten başarılı oldum diye düşünüyorum.

Sizleri her zaman çok güzel duygularla hatırlayacağım.
Hepiniz Allah’a emanet olun..

Hoşçakalın."

ANTALYASPOR PERFORMANSI

Emre Belözoğlu, Akdeniz ekibinin başında çıktığı 20 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN