Erden Timur'dan Galatasaray taraftarını kızdıran açıklama! "Adalet gereği olması lazım tabii"

Erden Timur'dan Galatasaray taraftarını kızdıran açıklama! "Adalet gereği olması lazım tabii"

Galatasaray'da görev aldığı dönemde sarı-kırmızılı ekibin yaptığı yıldız transferlerde önemli derece katkısı bulunan Galatasaray'ın eski Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Galatasaray taraftarının tepkisini toplayan açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Galatasaray'ın Antalyaspor'u konuk ettiği müsabakayı Rams Park'ta takip eden Galatasaray'ın eski Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yerinden takip eden Timur, müsabaka öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erden Timur'a taraftarlarla konuştuğu sırada, "Erden Bey derbide sizce yabancı hakem olmalı mı, bu konuda bir düşünceniz var mı?" sorusu yöneltildi. Yabancı hakem uygulamasının devam etmesi gerektiği görüşünü savunan Timur, kendisine yöneltilen soruyu "Adalet gereği olması lazım tabii. Bir standart koyulduysa devam etmesi lazım" şeklinde yanıtladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN