Erhan Kuşkapan: Futbol tecrübelerimizi ve bilgi birikimlerimizi yorumlayacağız

Erhan Kuşkapan: Futbol tecrübelerimizi ve bilgi birikimlerimizi yorumlayacağız

Profesyonel futbol kariyeri ve teknik adamlık dönemlerinde başarıdan başarıya koşan, ülkemizde sıkça başarılarıyla gündem olan Erhan Kuşkapan Tivi6 ekranlarında 2. Lig Futbol Dosyası Programında yorumcu olarak futbol severlerle buluşacak.


Uzun zamandır teklifler aldığını ve Tivi6 ekranlarında 2. Lig Futbol Dosyası Programı ile ekranlara merhaba diyeceklerini ifade eden Erhan Kuşkapan, “Futbolu her anlamda, her yerde yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğim. Futbol benim bir tutkudan daha fazlası. Bu zamana kadar birçok başarı elde ettim ve ülkemi gururla temsil etme şansına sahip oldum. Geri dönüp bakıldığı zaman, çok güzel izler ve günler var. Bundan sonra da çizgimi koruyarak hedeflerimin peşinden gideceğim. Artık futbol severlerin karşısında olacak, sorulara cevap ve gündeme dair görüşler belirteceğim” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN