Futbol maçında korku dolu anlar! Kafatası çatladı

Zonguldak Süper Amatör Lig’de Akınspor ile Çaycumaspor arasındaki karşılaşmada rakip takımın futbolcuları Aykut Demirdelen ve Mustafa Gürbüz çarpıştı. Çarpışma sonucu ağır yaralanan Aykut Demirdelen, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürülerek yoğun bakıma alındı.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele veren Akınspor, dün Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda Çaycumaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 52'nci dakikasında hava topuna çıkan Çaycumaspor'un kalecisi Aykut Demirdelen, Akınspor oyuncusu olan Mustafa Gürbüz ile çarpıştı. Başına ve kulağına aldığı darbe sonucu yere düşen kaleci Aykut'a ilk müdahale saha kenarında yapıldı. İlk müdahaleyi statta bulunan takım doktorları ve tribünde olan CHP Ereğli İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul tarafından yapıldı.

Karşılaşma esnasında statta herhangi bir ambulansın olmayışı ise eleştirilere sebep oldu. Aykut Demirdelen, bir süre bekleyişin ardından özel bir ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Akınsporlu Mustafa Gürbüz ise kendi imkanları ile hastaneye gitti.

5882628.jpg

5882630.jpg

ÜÇ GÜN UYUTULACAK

Karşılaşmanın sonrasında Çaycumaspor Başkanı Enes Eser ve Akınspor Başkanı Akın Katı, hastaneye giderek kaleci Aykut Demirdelen’in durumu hakkında bilgi aldı. Doktor Hakan Ateş, Aykut Demirdelen’in kafa kemiklerinde ciddi kırıklar ve kanama olduğunu, üç gün uyutulacağını ve tedavi sürecinin ise ondan sonra belli olacağını söyledi.

Tüm bunların haricinde Akınspor Kulübü yaşanan olayın sonrasında resmi sosyal medya hesaplarından, “Girdiği pozisyonda çarpışma sonucunda talihsiz sakatlık geçiren Aykut Demirdelen'e ve Çaycumaspor ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yoğun bakıma alınan Aykut, 3 gün boyunca bekletilecek, dualarımız seninle" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Kaza sonrası Çaycumaspor ve Akınspor karşılaşma devam ederek, 1-1 berabere sona erdi.

5882626.jpg

5882629.jpg

İlgili Haberler