Erman Toroğlu'ndan Galatasaray-Göztepe maçı hakemine sert sözler

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray-Göztepe maçı hakemine sert sözler

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, 3-1 sona eren Galatasaray- Göztepe karşılaşmasının hakemi Oğuzhan Çakır hakkında "Galatasaray bugün hakem kararıyla kazandı. Net. Osimhen’in rakibine yüzde yüz faulü var. Hakem, hakem değil ki..." şeklinde konuştu.

Trendyol Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sahasında Göztepe'yi konuk etti. Konuk takım maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynarken Sarı-Kırmızılı ekip karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından maçın hakemi Oğuzhan Çakır'ın performansını değerlendiren eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın karşılaşmayı 'hakem kararıyla' kazandığını vurguladı.

Toroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Galatasaray bugün hakem kararıyla kazandı. Net. Osimhen’in rakibine yüzde yüz faulü var. Hakem, hakem değil ki..."

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN