Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Ev sahibi ekip, maçın başında 2-0 öne geçerek önemli bir avantaj yakaladı. Siyah-Beyazlı ekipte önce Orkun Kökçü sonrasında ise Sergen Yalçın kırmızı kart gördü.
Konuk takımın üst üste bulduğu gollerle karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 sona erdi. Maçın ilk yarısını Ekol TV'de değerlendiren eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Orkun Kökçü hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
Toroğlu, "THY’nin Lizbon - İstanbul uçağında ekonomide uçacak adama uçak gönderip kızını kaldırtırsan o da sana böyle maçı sattırır. Orkun bu maçı sattı!" dedi.
????️Erman Toroğlu: THY’nin Lizbon - İstanbul uçağında ekonomide uçacak adama uçak gönderip kızını kaldırtırsan o da sana böyle maçı sattırır.
— Alkolik (@Alkolikyorumlar) November 2, 2025
Orkun bu maçı sattı!
???? Ekol Sports https://t.co/qGlPWCQwV0 pic.twitter.com/5Yum9ITz1k

