Ersun Yanal'dan Türk futboluyla ilgili çarpıcı sözler: İflas ettik

Ersun Yanal'dan Türk futboluyla ilgili çarpıcı sözler: İflas ettik

Antalyaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, Türk futboluyla ilgili deprem etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Yanal, ''Türk futbolunun geldiği nokta ortada. İflas ettik'' dedi.

Pandemi döneminde sıkıntılı süreçlerden geçen Türk futbolu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolun iflas ettiğini açıkladı.

'TÜRK FUTBOLU İFLAS ETTİ'

Cumhuriyette yer alan habere göre; deneyimli teknik adam, "Türkiye, Avrupa'nın en yaşlı ve en çok transfer yapan liglerinden biri. Bunu karşılayacak ekonomik güce sahip değiliz. Türk futbolunun geldiği nokta ortada. İflas ettik. Bu iflasın sonucunda sonuç odaklı değil sonuçlara odaklı davranmak gerekiyor. Skor tabii ki önemli ama genç oyuncular, geleceğin kontrol altına alınması ve yönetilebilir bir takım yaratmak" dedi.

Antalya'nın dünyanın futbol merkezlerinden biri olmaya aday olduğuna işaret eden Yanal, "Antalya kenti yılda 2 bin takımın geldiği önemli bir merkez. Organizasyon becerisi çok yüksek. Bu fırsatları ve olanakları kullanabilecek yönetim şekli bize büyük bir kazanç sağlar. Biz yönetim kurulu ile yaptığımız planlamada bu riskleri alıyoruz. Bu riskleri alırken de genç oyuncularımızı kazanmak için çaba sarf edip Antalya'mızın geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN