F1 2023 Avustralya GP ne zaman, hangi kanalda?

F1 2023 Avustralya GP ne zaman, hangi kanalda?

Formula 1 sezonu başladı. Taraftarlar sezonun 3.yarışı olan Avustralya Grand Prix'sini heyecanla bekliyor. Etkinliğin 31 Mart - 2 Nisan 2023 tarihleri arasında Avustralya'daki Melbourne Grand Prix Pisti'nde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Formula 1 sezonu başladı. Taraftarlar sezonun 3.yarışı olan Avustralya Grand Prix'sini heyecanla bekliyor. Etkinliğin 31 Mart - 2 Nisan 2023 tarihleri arasında Avustralya'daki Melbourne Grand Prix Pisti'nde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Arap Yarımadası'ndaki 2 başarılı yarışın ardından, ekip ve sürücüler merakla beklenen bu etkinlikte yarışmak üzere Avustralya'ya geldi. Avustralya GP antrenman seansları, sıralama turları ve yarış, dünyanın dört bir yanındaki Formula 1 hayranları için canlı olarak yayınlanacak.

Avustralya Grand Prix

Avustralya GP hafta sonu heyecanı, Cuma sabahı 04:30'da başlayacak ve bir saat sürecek olan Cuma günkü 1. antrenman seansıyla başlayacak. Bu bir saatlik seans televizyondan canlı olarak yayınlanmayacak olsa da, taraftarlar S Sport Plus uygulamasından canlı olarak izleyebilecek. İkinci antrenman seansı aynı gün saat 08:00'de başlayacak ve yine S Sport Plus uygulaması üzerinden yayınlanacak. Cumartesi günü üçüncü antrenman seansı 04:30'da başlayacak ve 1 saat sürecek. Hayranlar hem bu seansı hem de TSİ 08:00'de gerçekleştirilecek sıralama yarışını S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden canlı olarak izleyebilecek.

Avustralya Grand Prix

Son olarak, Pazar günü, saat 08:00'de başlaması planlanan Grand Prix ile ana etkinlik gerçekleşecek. Hayranlar bu heyecan dolu yarışı S Sport 2 ve S Sport Plus'tan canlı olarak izleyebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN