Falcao rotayı Katar'a çevirdi

Falcao rotayı Katar'a çevirdi

2020 yılında Mario Mandzukic'i kadrosuna katarak üzerine çeken Katar kulübü Al Duhail'in yeni transfer hedefinin Radamel Falcao olduğu ileri sürüldü. Sakatlığı nedeniyle Galatasaray'da 52 maçta forma giyemeyen deneyimli golcünün bonservis bedelini cebinden ödeyebileceği belirtildi.

Galatasaray'da sürekli sakatlanması ve yüksek maaşı nedeniyle gönderilmesi gündemde olan Radamel Falcao'nun yeni durağının Katar olabileceği iddia edildi.

Katar Ligi'nin resmi yayıncısı Alkass Channel, bir Katar kulübünün yıldız futbolcuyu transfer etmek için resmi girişimlere başladığını yazdı.

Öte yandan bu kulübün Falcao'yu 2019 yılında da transfer etmek isteyen ancak sonrasında Mario Mandzukic'i kadrosuna katan Al Duhail olduğu da belirtildi.

093730327-falcao.jpg

GALATASARAY BONSERVİSİNDEN VAZGEÇEBİLİR

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana 52 maç kaçıran ve yıllık 4.5 milyon euro garanti maaş alan ünlü futbolcu için sarı-kırmızılılar çıkış yolu arıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Kolombiyalı golcünün ayrılık sürecinde herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyeceğini de oyuncunun menajerine iletti.

Kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini son röportajında belirten Falcao, "Şu anda tamamen kulübüme konsantre olmuş durumdayım. Bir sözleşmem var ve bu sözleşmeye sadık kalmak istiyorum" sözlerini kullanmıştı.

Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan tecrübeli golcü, sarı-kırmızılı takımda 40 maça çıkarken 20 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN