Fenerbahçe zorlu deplasmanda 3 puan peşinde

Fenerbahçe zorlu deplasmanda 3 puan peşinde

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Corendon Alanyaspor'la konuk olacak. Kırbıyık Holding Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe’de 4 eksik bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in açılış mücadelesinde arabam.com Konyaspor deplasmanından mağlubiyetle ayrılan lider Galatasaray'la arasındaki puan fakını kapatmak isteyen Fenerbahçe, bu akşam Corendon Alanyaspor karşısına çıkıyor.

KRİTİK MAÇTA DÖRT EKSİK

Sarı kart cezalısı Atilla Szalai ile birlikte sakatlıkları bulunan Luan Peres, Mitchy Batshuayi ve UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında sakatlanan Lincoln Henrique, Alanya deplasmanında forma giyemeyecek. Dünkü antrenmanda ağrı hissettiği bildirilen Enner Valencia’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

DERBİ ÖNCESİ 7 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Serdar Aziz, Gustavo, Mert Hakan, Ferdi Kadıoğlu, Zajc, Emre Mor ve Willian Arao bugün oynanacak karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 27.haftasındaki Beşiktaş derisinde forma giyemeyecek.

Daha önce Fenerbahçe’de iki ayrı dönem görev yapan Ersun Yanal yönetimindeki ikinci maçına çıkacak C. Alanyaspor’da sarı kart cezalısı Leroy Fer oynamayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN