Fenerbahçe derbisine saatler kala Galatasaray'da sürpriz gelişme: Icardi ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe derbisine saatler kala Galatasaray'da sürpriz gelişme: Icardi ile yollar ayrıldı

Pazar akşamı evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak şampiyon Galatasaray'a Icardi'den kötü haber geldi. Arjantinli golcünün menajeri Wanda Nara, golcü futbolcunun gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı terletmeyeceğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de bitime iki hafta kala şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray, hafta sonunda evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kanarya'nın karşısına 'şampiyon' olarak çıkacak sarı-kırmızılı ekipte dev derbiye saatler kala yaşanana gelişme taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Ankaragücü'nü 4-1 ile geçerek 2018-19 sezonundan bu yana hasret kaldığı şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor.

Pazar akşamı evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek sarı-kırmızılı kulüp, bir yandan ezeli rakibini mağlup ederek taraftarlarına şampiyonluk hediyesi vermenin hesabını yaparken bir yandan ise Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurma amacıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.

VEDA ETTİ

Dev derbiye saatler kala Galatasaray'da dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Sezon başında Fransız ekibi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan ve attığı gollerle Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştıran Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin menajeri Wanda Nara, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak Icardi'ninn Galatasaray'a veda ettiğini açıkladı.

Wanda Nara paylaşımında "Tüm Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum. Çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Dev derbiye saatler kala yapılan bu paylaşım sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından 'Icardi gelecek sezon takımda olmayacak' şeklinde yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN