Fenerbahçe 'kule' stoperini Premier Lig'de buldu! İngilizler duyurdu "Oyuncu resmi olarak imzayı atacak..."

Fenerbahçe 'kule' stoperini Premier Lig'de buldu! İngilizler duyurdu "Oyuncu resmi olarak imzayı atacak..."

Teknik adam İsmail Kartal yönetiminde ortaya koyduğu futbolla adından söz ettiren Fenerbahçe devre arasında kadrosunu güçlendirmek için, kolları şimdiden sıvadı. Stoper hattına dev bir isim isteyen Sarı-Lacivertliler aradığı ismi İngiltere'de buldu.

Sezona kadrosuna kattığı yıldız isimlerle başlayan Fenerbahçe, özellikle Edin Dzeko, Dusan Tadic, Djiku, Becao gibi kendini kanıtlamış oyuncuların takıma katılmasıyla performansını en üst düzeye çıkararak sahaya olumlu futbol yansıtmasını bildi. Taraftar ve camiasını memnun eden Sarı-Lacivertliler, transfer ettiği isimlerle liderlik yarışında zirvede otururken, İsmail Kartal yaşanan sakatlık krizine çözüm arıyor.

ismail1.jpg

Sezona birçok yeni transferiyle başlayan Fenerbahçe'de, kendini ispatlamış tecrübeli isimlerin sahaya yansıttığı iyi futbolun ardından alınan iyi sonuçlar teknik direktör İsmail Kartal'ı memnun ederken Sarı-Lacivertli camia da oluşturulan iyi kadronun keyfini sürüyor. Lige 19 maçlık yenilmezlik serisiyle başlayan Fenerbahçe, Pendikspor deplasmanında yaşadığı sakatlıkların ardından ilk 11'inden çok önemli isimlerini kaybetti. Teknik heyet sakatlanan oyuncular için alternatif ararken, deneyimli teknik adam İsmail Kartal ve yönetim devre arasında yapılacak transferlerle odaklandı.

ismail.jpg

Özellikle stoper hattında ilk 11'den direkt olarak 3 ismin uzun süreli sakatlıklar yaşamasının ardından sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Becao'dan 6 ay, Alexander Djiku'dan ise 2 ay faydalanamayacak.

fener4.jpg

Devre arasında stoper hattına en az bir olmak üzere iki transfer düşünen İsmail Kartal ve yönetim, transfer listesinin başındaki ismi belirledi. İngiliz kaynaklardan alınan haberlere göre Fenerbahçe aradığı ismi Premier Lig'de buldu. Nottingham Forrest forması giyen 'kule' stoperi gözüne kestiren Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın da yeşil ışık yakmasının ardından deneyimli oyuncu için transfer harekatına start verecek.

mckena1.jpg

Takımıyla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 27 yaşındaki stoper Scott Mckenna, kariyerinde yeni bir macera arıyor. İskoç oyuncuyla görüşme gerçekleştirecek olan Sarı-Lacivertliler oyuncuya Fenerbahçe'nin gelecek projelerinden bahsedecek. 2020'den bu yana Forrest forması giyen Mckenna, bu yıl takımının formasını sadece 5 kez giyebildi.

mckena.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN