Fenerbahçe, Mehmet Topal ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe, Mehmet Topal ile yollarını ayırdı

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Mehmet Topal ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Kabus gibi bir yılı geride bırakan ve önümüzdeki sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak isteyen Fenerbahçe'de kadro yenilenmesi sürüyor. Sarı lacivertli kulüp, takımın kaptanlarından Mehmet Topal ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüze 2012 yılından beri hizmet etmekte olan, önemli başarılarımızda katkısı bulunan ve kaptanlarımız arasında yer alan Mehmet Topal ile yollarımız, dün akşam itibariyle karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştır.
 
Bu kararın hem Fenerbahçemize hem Mehmet Topal’a hayırlı olmasını dileriz. Kendisine bugüne kadarki tüm hizmetleri ve kulübümüze yaptığı değerli katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." denilerek sürpriz ayrılık kamuoyuna duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN