Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Ünlü gazeteciden hakem Ali Palabıyık'a sert sözler: Anası ayrı, Babası ayrı...

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Ünlü gazeteciden hakem Ali Palabıyık'a sert sözler: Anası ayrı, Babası ayrı...

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe'nin attığı ilk golü iptal etmesi ve ev sahibi takıma iki penaltı vermesi sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplarken Serdar Ali Çalikler, karşılaşmanın hakemine sert sözlerle yüklendi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

Kanarya, Valencia'nın golüyle zorlu deplasmandan bir puanı kurtarırken Fenerbahçe'nin attığı ilk golün iptal edilmesi ve karşılaşmada Adana Demirspor'a iki penaltı verilmesi sarı-lacivertli camianın tepkisini topladı.

KANARYA, ASLAN'IN 6 PUAN GERİSİNE DÜŞTÜ

İtalyan teknik adam Montella yönetimindeki Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Sarı-lacivertli ekip ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 6'ya yükselirken maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kararları tartışmalara neden olarak maçın önüne geçti.

Mert Hakan Yandaş'ın attığı golün iptal edilmesi ve karşılaşmada ev sahibi ekibe iki penaltı verilmesi sarı-lacivertli camianın tepkisini topladı. Karşılaşmanın oynandığı dakikalarda 'Vole' adlı sosyal medya uygulaması aracılığıyla açıklamalarda bulunan gazeteci Serdar Ali Çelikler, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı hedef aldı.

ft3.jpg

Ali Palabıyık'ın 'şike' yaptığını öne süren Serdar Ali Çelikler, Palabıyık'ın Fenerbahçe'ye 'operasyon' çektiğini öne sürdü.

"ANASI AYRI, BABASI AYRI..."

Çelikler paylaşımında "Anası ayrı, Babası ayrı operasyon çocuğu olan Ali Palabıyık denen şikeci, Galatasaray’ı doğradıktan sonra yediği kesiği affettirmek için şimdi Fenerbahçe’yi doğruyor. Allah senin belanı versin!" ifadelerine yer verdi. Çelikler'in paylaşımı sosyal medyadaki futbolseverlerin tepkisini topladı.

Resim​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN