Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe teknik direktörlüğünde görev yapacak olan Vitor Pereira, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'de yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Vitor Pereira, İstanbul'a geldi. Portekiz'den kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Pereira ile yardımcılarını, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki karşıladı.

Portekizli teknik adam, yarın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası'nda bulunan tesislerde yapılacak antrenmanda takımın başında yer alacak.

Pereira yaptığı açıklamada "Bu kulüpte tekrar çalışacak ve savaşacak olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Teknik Direktör Vitor Pereira, İstanbul’a gelişinin ardından Fenerbahçe TV’ye de açıklamalarda bulundu.

BURADA OLMAK GERÇEK ANLAMDA BİR GURUR

Fenerbahçemiz ile yeniden çalışacak ve savaşacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Vitor Pereira, “Gerçekten buraya geri döndüğüm için çok gururluyum. Bu kulüpte tekrar çalışacak ve savaşacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kulübü ve taraftarları her zaman kalbimde tuttum. Kariyerimdeki gerçekten en ateşli taraftar kitlesi diyebilirim. Burada olmak benim için gerçek anlamda bir gurur; bu kulüp için, hak ettiği başarılar için, savaşmak için…” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek emin adımlarla mutlu sona ulaşabileceklerinin de altını çizen Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, “Şunu söylemek istiyorum ki burada olduğum bir önceki dönemde şampiyon olamamıştık. Ama buraya, bu hikayeyi bu yüzden tamamlamaya geldim. İnanıyorum ki birlikte çalışırsak bunu başarabiliriz. Aynı zamanda Başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum, bana ve ekibime güvendiği için. Çalışmak için buraya geldik.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN