Fenerbahçe transfer sezonuna hızlı girdi! Kanarya bir transferi daha açıkladı! Dudak uçuklatan bonservis bedeli!

Fenerbahçe transfer sezonuna hızlı girdi! Kanarya bir transferi daha açıkladı! Dudak uçuklatan bonservis bedeli!

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 27 yaşındaki savunma oyuncusu Samet Akaydın'ın ardından bir transferi daha resmi olarak açıkladı. Kanarya'nın ödeyeceği bonservis bedeli dudak uçuklattı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider Galatasaray'ın 4 puan arkasında 38 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde olduğu kış transfer döneminde de hareketli günler yaşıyor. 12 Ocak'ta başlayan transfer döneminde Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda ilk transferini Adana Demirspor'un 27 yaşındaki transferi Samet Akaydın ile yapan sarı-lacivertli ekip, Adana temsilcisine 3.7 milyon euro ödedi. Kanarya ikinci transferini de resmen açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcu için ödediği bonservis bedeli dudak uçuklattı.

2012-2013 sezonundan bu yana Türkiye Kupası'nda 2013-2014 sezonundan bu yana ise Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde her iki kupayı da kazanarak hasretini dindirmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında evinde ağırladığı Spor Toto 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, 2013 yılından bu yana şampiyonluğa hasret kaldığı turnuvada çeyrek finale yükseldi.

KANARYA İKİNCİ TRANSFERİNİ RESMEN AÇIKLADI

Pazartesi akşamında ikinci yarının ilk haftasında Ümraniyespor'a konuk olacak Fenerbahçe, bir transferi daha açıkladı. Kış transfer döneminde ilk olarak Samet Akaydın'ı kadroya katan Fenerbahçe, Jorge Jesus döneminin ilk transferi olarak kadroya katılan ancak yabancı kontenjanı nedeniyle sezonun ilk yarısında lisansı çıkartılmayan ve takıma dahi olduğu günden bu yana sadece 192 dakika forma şansı bulan Portekizli golcü futbolcu Bruma'nın bonservisinin alındığını duyurdu.

br.jpg

DUDAK UÇUKLATAN BONSERVİS BEDELİ

Kanarya, 28 yaşındaki hücum oyuncusu için Hollanda devi PSV'ye 4.25 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. Kanarya ayrıca oyuncuyla 2.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kadromuzda kiralık olarak yer alan Bruma’nın kulübü Psv Eindhoven ile satın alma opsiyonunun kullanımı konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu anlaşma sonucunda Psv Eindhoven kulübüne 4.250.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.”

PSV 'ACİL TRANSFER' DEDİ!

Hollanda ekibi ise Bruma'nın Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duyururken açıklamasında "PSV ve Fenerbahçe, Bruma'nın Türk kulübüne nihai satışı konusunda anlaşmaya vardı. Portekizli forvet, bu sezonun sonunda zorunlu bir satın alma seçeneğiyle ödünç verilmişti, ancak bu şimdi acil transfer olarak değiştirildi." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN