Fenerbahçe transferi resmen açıkladı: 3 yıllık imza

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı: 3 yıllık imza

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev karşılaşması öncesinde tüm transferlerini tamamlamak istiyor. Lincoln ve Bruma'yı kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transferi daha açıkladı.

Geçtiğimiz sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, 67 yaşındaki Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev müsabakasına kadar tüm transferlerini tamamlamak istiyor.

Son olarak Lincoln ve Bruma transferlerini açıklayan Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ten Emre Mor’u transfer etti.

mor.jpg

Sarı-lacivertli ekinin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor’a ’Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN