Fenerbahçe, transferi resmen açıkladı: Türkiye'nin en büyük spor kulübüne hoş geldin

Fenerbahçe, transferi resmen açıkladı: Türkiye'nin en büyük spor kulübüne hoş geldin

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde yeni sezonun çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon 2014 yılından bu yana hasretini çektiği şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı- lacivertli ekip transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde yeni sezonun çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, 2014 yılından bu yana hasretini çektiği şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Sarı-lacivertli ekip ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Dinamo Kiev'i eleyerek 14 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyor.

Kanarya bu doğrultuda 67 yaşındaki teknik adam Jesus'un transfer raporuna göre kadrosuna güçlendirmeye başladı.

Sarı-lacivertli ekip, Portekizli futbolcu Armindo Tue Na Bangna'nın (Bruma) bir yıllığına kiralandığını açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Bruma'ya 'Türkiye'nin en büyük spor kulübüne hoş geldin.' diyor, çubuklu formayla nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

bru.jpgArmindo Tue Na Bangna'nın (Bruma)

İmza töreninde konuşan Portekizli futbolcu ise Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu belirterek "İyi futbol oynayarak, sıkı çalışarak hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Çok gol atmak ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Daha önce Türkiye'de oynamıştım. Süper Lig'i çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'yi de çok iyi biliyorum. Çok büyük bir kulüp" açıklamasında bulundu.

Portekiz'in Sporting takımında yetişen Bruma, 2013'te Galatasaray'a transfer oldu. Bir sezon İspanya'da Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen Portekizli oyuncu, 2017'de Almanya'nın Leipzig ekibine geçti. Sonrasında Hollanda'nın PSV takımına transfer olan Bruma, 1 sezon Yunanistan temsilcisi Olimpiakos'ta kiralık olarak oynadı.

Bruma, Galatasaray'da 85 resmi maçta 15 kez gol sevinci yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN