Fenerbahçe yeni sezon Puma formaları ne kadar? İşte 2021-2022 sezon formaları

Fenerbahçe 2021-2022 sezon formaları tanıtıldı. Yeni sezon formaları Fenerium şubelerinde ve fenerium.com internet adresinde satışa çıktı. 2 yıllık anlaşma sağlanan Puma markasının ürettiği Fenerbahçe yeni sezon forma fiyatları da belli oldu. Sarı-lacivertli çubuklu forma ve beyaz forma 319 TL'den satışa çıktı. İşte, Fenerbahçe'nin 2021-2022 sezon formaları...

Fenerbahçe'de yeni sponsor Puma ile resmi imzalar atıldı. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılan törende Başkan Ali Koç ile Puma yetkilileri hazır bulundu. Törende yeni sezon formaları da ilk kez taraftarla buluştu. Sarı-lacivertli kulübün yeni sezon formaları Puma'nın dünya genelindeki tüm mağazalarında ve Fenerium'da satışa çıktı.

FENERBAHÇE 2021-2022 YENİ SEZON FORMA FİYATLARI NE KADAR?

Sarı-lacivertli taraftarların merakla beklediği yeni sezon Fenerbahçe formaları görücüye çıktı. Fenerium ve Puma mağazalarının yanı sıra internetten de satışa çıkan formalar, kısa sürede yoğun ilgi gördü. Sarı-lacivert çubuklu iç saha forması ve beyaz renkli deplasman forması 319 TL'den satın alınabiliyor. Lacivert renkli şortun fiyatı ise 189 TL olarak belirlendi.

Fenerbahçe'nin yeni sezon üçüncü formanın tanıtımı ve satışı ise 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü yapılacak.

FENERBAHÇE YENİ SEZON PUMA FORMASI SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

0x0-fenerbahce-yeni-formalari-2021-2022-fenerbahce-forma-fiyatlari-ne-kadar-olacak-1625832246714-horz.jpg

FENERBAHÇE'NİN YENİ FORMASINDA NEDEN YILDIZ YOK?

Başkan Ali Koç'un daha önce açıkladığı üzere, Fenerbahçe futbol takımının formalarında artık yıldız bulunmayacak. Türkiye'de 2000'li yıllarda başlayan yıldız uygulaması, yıllar içerisinde farklı tartışmalara ve polemiklere neden oldu. Birçok Avrupa ülkesinde 10 şampiyonluğa 1 yıldız verilirken, Türkiye'de Trabzonspor'un yıldız takabilmesi için 5 şampiyonluğa 1 yıldız verilmesi kararlaştırıldı. Beşiktaş'ın 2 yıldız alabilmesi için de siyah-beyazlı kulübün 1959 öncesindeki 2 şampiyonluğu TFF tarafından geçerli sayıldı. 1959 öncesi şampiyonlukların sayılması durumunda Fenerbahçe 28 şampiyonluğa ulaşarak 5 yıldız takma hakkı kazanıyor. Bu tür tartışmaları ortadan kaldırmak isteyen sarı-lacivertli kulüp, radikal bir karar alarak bu sezondan itibaren logo üzerinde yıldıza yer vermeyecek.

Fenerbahçe formalarından yıldızın kaldırılmasıyla ilgili konuşan Başkan Ali Koç, şunları söyledi: "Artık formalarımızda yıldız kullanmayacağız. Çok uzun bir birliktelikten sonra, yeni bir markayla birlikteliğe gidiyoruz. Aşağı yukarı 30 seneyi aşan bir birlikteliğe son verdik. Fenerbahçe'nin tarihinde biri Adidas, biri Fenerium olmak üzere iki marka var. Öncelikle Adidas'a teşekkür etmek istiyorum. Bazı yerlerde asgari müşterekte buluşamıyorduk. Geldiğimiz noktada Puma ile devam etme kararı aldık. Fenerbahçe, Türkiye'nin en önemli markalarından biri, belki de en önemlisi. Birlikte çalıştığımız markaları büyütürüz."

ASIL SÜRPRİZ 2022-2023 SEZONU FORMALARINDA

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Puma arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Başkan Ali Koç, yeni sezon formalarından da söz ederken asıl sürprizin bir sonraki sezon kullanılacak formalar olduğunu söyledi.

Başkan Ali Koç açıklamasında, "Fiyatları belirlemede bizim özgürlüğümüz var. Daha önce fiyat belirlemeyi global firma yapıyordu. Bu sene forma fiyatı 319 TL. Buradaki en önemli şey sattıklarımızın ödeme takvimleri. Bir öncekine göre bu formadan kazancımız yaklaşık 5 katı olacak" dedi.

0x0-fenerbahce-yeni-formalari-2021-2022-fenerbahce-forma-fiyatlari-ne-kadar-olacak-1625832252387-horz-001.jpg

YENİ FORMALARIN SIZDIRILMASINA BAŞKAN KOÇ'TAN TEPKİ

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un açıklamaları şöyle: "Bu sezon formalar sızdı. Olacak iş değil, çok rahatsız olduk. Puma'nın yerinde olsam reklam ajansımı değiştiririm. Önümüzdeki yıllarda belki de Avrupa'daki gibi yeni sezon formalarını önceki sezonun son maçında giyip tanıtmakta fayda var. Bu tür şeyler bizim ülkemizde gizli yapılamıyor. Formalarımızdan çok mutluyuz. Umarım formalar bize şans getirir. Yeni işbirliğimizin hayırlı olmasını, yanında birçok kupa getirmesini temenni ediyorum"

FENERBAHÇE'NİN YENİ SEZON FORMALARI NASIL TASARLANDI?

"Dizayn süreci enteresan bir süreç. Genelde Puma dizayn ekibini bir hafta, iki haftalığına gönderiyor. Stadı geziyorlar, Kadıköy'ü geziyorlar ve her şeyi gözlemliyorlar. İç saha, dış saha ve üçüncü forma için örnekler getiriyorlar. Biz üstünde ufak tefek değişiklikler istiyoruz. Gidip tekrar çalışıyorlar ve son noktaya geliyor. Biz bir semt takımıyız ve bunu içselleştirmek çok önemli. Taraftarlar nelere kızıyor, neleri seviyor? Bunları ve tüm ilkeleri gözlemleyip anlıyorlar, buna göre dizayn oluşturuyorlar."

e52wwf0wyaipe3t.jpg

FENERBAHÇE YENİ FORMALARINDA ATATÜRK DETAYI

Puma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis ise şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin iç saha formasının sırtında Mustafa Kemal Atatürk imzası var. Buna Fenerbahçe ile birlikte karar verdik. 3 büyük kulüp arasında bu bir ilk olacak. Tasarım kimseyi yüzde 100 memnun etmez. Birlikte çalıştık Fenerbahçe ile ve yaptığımız şey eşsizdi. Birlikte çok iyi iş çıkardık."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN