Fenerbahçe'den Ali Palabıyık'a çok sert tepki! Ali Koç resmen ültimatom verdi: Bir daha stadımıza giremez

Fenerbahçe'den Ali Palabıyık'a çok sert tepki! Ali Koç resmen ültimatom verdi: Bir daha stadımıza giremez

Adana Demirspor deplasmanında ağır yara alan Fenerbahçe'de Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, maçın ardından TFF binasına giderek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. Başkan Koç, maçın hakemi Ali Palabıyık'a sert sözlerle yüklendi.

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Mert Hakan Yandaş'ın attığı gol geçersiz sayılırken ev sahibi takıma ise iki penaltı verilmesi maçın önüne geçti.

Ali Palabıyık'ın karşılaşmada çaldığı düdükler maçın önüne geçerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, maçın ardından TFF binasına giderek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva'da "hakem yönetimi" konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Koç, Ali Palabıyık'ın Kadıköy'de maç yönetemeyeceğini vurgulayarak Palabıyık'a yüklendi.

"BİR DAHA BİZİM STADYUMUMUZA GELEMEZ"

Koç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yabancı hakem denememiz lazım. Ali Palabıyık bir daha maç alır, almaz... Onu bilemem. Bildiğim bir şey var ki; o arkadaş bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken giremez. Dün gece olanlar malumunuz. TFF'ye geldik ve nelerden, ne için rahatsız olduğumuzu ifade ettik. Bu hakemlerle gitmeyeceği apaçık ortada. Yabancı hakeme en çok ben karşıyken, artık bunu düşünecek hale geldim. En azından VAR hakemlerinin yabancı olmasını önerdik. Bizim FIFA'ya giden hakemlerimiz bile doğru düzgün İngilizce konuşamıyorlar. Orta hakemin niyeti dünkü gibi bile olsa VAR, doğru yönetilmeyi sağlayabilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN