Fenerbahçe'den Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kanarya 41 milyon euroluk bombayı patlatıyor: 168 gol 43 asist...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kanarya 41 milyon euroluk bombayı patlatıyor: 168 gol 43 asist...

Bu sezon Süper Lig'i ilk iki sıra içerisinde tamamlaması kesinleşen Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kanarya, 41 milyon euroluk bombayı patlatmak için çalışmalara başladı.

Pazar akşamı deplasmanda ezeli rakibi Trabzonspor'un konuğu olacak Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın 41 milyon euroluk eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini İsmail Kartal yönetiminde sonlandırmayı hedefleyen Fenerbahçe, yaz transfer sezonu için çalışmalarına başladı. Kanarya, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı süper yıldızın transferi için nabız yokladığı öne sürüldü.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr formasını terleten Brezilyalı yıldızın Arap ekibinden ayrılmak istediği ve Avrupa'ya dönmek istediği iddia edildi. Brezilyalı yıldızın bu nedenle Fenerbahçe ile görüştüğü ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 115 milyon euro olan 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon Arap ekibinde 25 maçta görev alırken 25 gol 4 asiste imza attı.

Sambacı golcü için bugüne dek toplamda 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Brezilyalı yıldız, futbol hayatı boyunca toplamda 346 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 168 gol 43 asiste imza attı.

2016-2018 yılları arasında kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı yıldız, siyah-beyazlı formayı 80 maçta terletirken takımına 37 gol 14 asistlik katkı sundu.Talisca Şampiyonlar Ligi'nde rekor peşinde

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN