Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan Altay Bayındır'a çok sert tepki: Altay büyük kaleci diyenlerin...

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan Altay Bayındır'a çok sert tepki: Altay büyük kaleci diyenlerin...

Deplasmanda Faroe Adaları'na 2-1 mağlup olan A Milli Takım'da Altay Bayındır yediği goller nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelirken başarılı bile bekçisine bir tepki de Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan geldi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Altay Bayındır'a sert sözlerle tepki gösterdi.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı sahadan 2-1 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. UEFA Uluslar Ligi'nde evinde Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan milli takım, grubun zayıf ekiplerinden Faroe Adaları karşısında da kötü bir sonuçla sahadan ayrıldı.

Bir önceki karşılaşmada tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan 3 gol yiyen Milli Takım, bu kez de FIFA sıralamasında 125'inci sırada yer alan Faroe Adaları'na karşı tarihindeki ilk yenilgisini aldı.

A Milli Takım'da kaleyi koruyan Altay Bayındır karşılaşmada yediği goller nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelirken yıldız isme bir tepki de Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan geldi.

umit.jpg

ALTAY BAYINDIR'A SERT ELEŞTİRİ

2001-2007 yılları arasında sarı-lacivertli formayı terleterek taraftarların gönlünde taht kuran ve Fenerbahçe'de kaptanlık görevini de üstlenen eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, Faroe Adaları karşılaşmasında hatalı goller yiyen Altay Bayındır'a sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

altaybayindir2-29052021162227649670991af6.jpg

"ALTAY BÜYÜK KALECİ DİYENLERİN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM"

Altay Bayındır'ın "büyük kaleci olmadığını" vurgulayan Ümit Özat ilk olarak "Bu işin fenerbahçelilikle Galatasaraylıkla alakası yok Altay büyük kaleci diyenlerin aklından şüphe ederim" paylaşımında bulundu.

"FENERBAHÇE'NİN KALECİSİ DEĞİL"

Efsane isim daha sonrasında ise "Altay iyi kaleci ama büyük kaleci değil. Fenerbahçe'nin kalecisi hiç değil. Yazdıklarımı gözlerin ile okumayı denersen aslında tutarlı olduklarını göreceksin." diye konuştu.

Ümit Özat'ın paylaşımları kısa süre içerisinde çok sayıda yorum alırken sarı-lacivertli taraftarlar efsane ismi sert sözlerle eleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN