Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk'tan derbi açıklaması: Dev maçın skorunu tahmin etti

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk'tan derbi açıklaması: Dev maçın skorunu tahmin etti

Fenerbahçe’nin eski golcüsü Pierre van Hooijdonk, Galatasaray derbisi öncesi konuştu. Hollandalı eski futbolcu "Fenerbahçe - Galatasaray derbileri her zaman çok özeldir. İki takım için de çok önemli bir karşılaşma olacak" diyerek, derbiyi Fenerbahçe’nin 1-0 kazanacağını öngördü.

Fenerbahçe’nin unutulmaz forvetlerinden Pierre van Hooijdonk, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında oynanacak Galatasaray derbisi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

TRT SPOR’a özel açıklamalar yapan Hollandalı eski yıldız, Galatasaray’ın daha güçlü bir kadroya sahip olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe - Galatasaray derbileri her zaman çok özeldir. İki takım için de çok önemli bir karşılaşma olacak. İki takımda ligdeki son maçlarında geriye düşmesine rağmen 3 puana ulaştı. Fenerbahçe, Tedesco yönetiminde toparlandı ve puan farkını azalttı ama onlar için zor bir karşılaşma olacak. Çünkü, Galatasaray'ın daha güçlü bir kadrosu var. Ama futbolda bu detayların bir önemi yoktur. Örneğin, Fenerbahçe'de oynadığım iki sezonda da en iyi kadromuza sahip değildik ama şampiyon olmayı başardık. Bu yüzden sonuna kadar mücadele etmeleri gerekiyor. Tabii ki bu zor olacak." dedi.

967238-19489883-2560-1440.jpg

Hollandalı isim, kariyerinde unutamadığı Galatasaray – Fenerbahçe derbilerinden birine de değinerek "2003 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray - Fenerbahçe derbisini unutamıyorum. O maçta bir gol atmıştım. Fenerbahçe oyuncusu olarak Galatasaray veya Beşiktaş'a gol atmak çok gurur vericidir. Gerilimin yüksek olduğu bu tür maçlarda özellikle deplasmana gelen taraftarlar için sevinirsiniz. Bu nedenle asla aklımdan çıkmayan bir maçtır." ifadelerini kullandı.

Derbinin skoruna dair görüşünü de paylaşan Van Hooijdonk, "Derbiyi Fenerbahçe'nin 1-0 kazanmasını bekliyorum ancak beraberlik de mümkün..." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN